Pulau Pari, Kepulauan Seribu Selatan, Kepulauan Seribu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Pulau Pari
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kabupatén Kepulauan Seribu
Kacamatan Kepulauan Seribu Selatan

pulo Pari nyaéta salasahiji désa di kacamatan Kepulauan Seribu Selatan, Kabupatén Kepulauan Seribu, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg