Pulau Tidung, Kepulauan Seribu Selatan, Kepulauan Seribu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Désa  Pulau Tidung
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kabupatén Kepulauan Seribu
Kacamatan Kepulauan Seribu Selatan

pulo Tidung nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kepulauan Seribu Selatan, Kabupatén Kepulauan Seribu, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg