Pulau Untung Jawa, Kepulauan Seribu Selatan, Kepulauan Seribu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pulau Untung Jawa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KabupaténKepulauan Seribu
KacamatanKepulauan Seribu Selatan

pulo Untung Jawa nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kepulauan Seribu Selatan, Kabupatén Kepulauan Seribu, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg