Pulo Panaitan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Peta lokasi Pulo Panaitan

Pulo Panaitan, mangrupa hiji pulo nu aya di Selat Sunda, di kuloneun Pulo Jawa, deukeut Ujung Kulon, Propinsi Banten. Antara Pulo Panaitan jeung Pulo Jawa diwatesan ku Selat Panaitan. Administratifna, pulo ieu kaasup wewengkon Kabupatén Pandeglang, Banten.


Pulo