Pungdeokcheon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Pungdeokcheon
Tancheon Location Map.png
Ngaran Koréa
Hangul풍덕천
Alih Aksara anu DisampurnakeunPungdeokcheon
McCune-ReischauerP'ungdŏkch'ŏn

Pungdéokchéon mangrupa anak walungan Tancheon, nu ngalir di Suji-gu di kota Yongin, Gyeonggi-do. Walungan ieu ngahiji jeung Tancheon ti béh kulon di Jukjéon.

Pungdeokcheon ngahiji jeung Tancheon ti beh kulon kidul (katuhueun foto) di Jukjeon, Yongin.

Tempo ogé[édit | édit sumber]