Purbatua, Pangaribuan, Tapanuli Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Purbatua
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kalér
KacamatanPangaribuan

Purbatua nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pangaribuan, Kabupatén Tapanuli Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Pangaribuan, Tapanuli Kalér


Gnome-home.svg