Purwodadi, Kembaran, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Purwodadi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanKembaran

Purwodadi nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Kembaran, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg