Purwokerto Lor, Purwokerto Wétan, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Purwokerto Lor
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanPurwokerto Wétan

Purwokerto Lor nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Purwokerto Wétan, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.