Purwokerto Wétan, Purwokerto Wétan, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Purwokerto Wétan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanPurwokerto Wétan

Purwokerto Wétan nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Purwokerto Wétan, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.