Purwosari, Baturadén, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Purwosari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanBaturadén

Purwosari nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Baturadén, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg