Pusat Bisnis Internasional Moskow

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search


Moscow International Business Center (Basa Rusia:Международный Деловой Центр; ММДЦ), nyaéta hiji kacamatan komérsial di puseur Moscow, Rusia.


Nulis.jpg