Puteri Betung, Gayo Lues

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Puteri Betung

Peta lokasi Kacamatan Puteri Betung
Propinsi Acéh
Kabupatén Gayo Lues
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Puteri Betung nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Gayo Lues, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Gayo Lues Citakan:Puteri Betung, Gayo Lues


Nuvola filesystems folder home.png