Républik Karélia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Lokasi Karélia di Rusia

Républik Karélia mangrupakeun salahsahiji Subjék Féderal Rusia. Républik ieu miboga luas aréa 172.400 km². Padumukna aya 716.281 jiwa (2002). Ibu kotana nya éta Pétrozavodsk.

Bandéra Karélia
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan




Countries.png