Républik Karélia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Lokasi Karélia di Rusia

Républik Karélia mangrupa salah sahiji Subjék Féderal Rusia. Républik ieu miboga luas aréa 172.400 km². Padumukna aya 716.281 jiwa (2002). Ibu kotana nyaéta Pétrozavodsk.

Bandéra Karélia
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan



Countries.png