Républik Karélia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Lokasi Karélia di Rusia

Républik Karélia mangrupa salah sahiji Subjék Féderal Rusia. Républik ieu miboga luas aréa 172.400 km². Padumukna aya 716.281 jiwa (2002). Ibu kotana nyaéta Pétrozavodsk.

Bandéra Karélia
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan



Countries.png