Républik Komi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Lokasi Républik Komi di Rusia
Komi03.png

Républik Komi mangrupa salah sahiji Subjék Féderal Rusia. Républik ieu miboga luas aréa 415.900 km² jeung populasi 1.018.674 jiwa (2002), kalawan kapadetan 2,44 jiwa/km². Ibu kotana nyaéta Syktyvkar.

Bandéra Républik Komi



Countries.png