Rajabasa, Rajabasa, Bandar Lampung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Rajabasa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaBandar Lampung
KacamatanRajabasa

Rajabasa nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Rajabasa, Kota Bandar Lampung, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Rajabasa, Bandar Lampung


Gnome-home.svg