Rajawali, Jambi Timur, Jambi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Rajawali
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KotaJambi
KacamatanJambi Timur

Rajawali nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Jambi Timur, Kota Jambi, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Jambi Timur, Jambi


Gnome-home.svg