Raman Aji, Raman Kalér, Lampung Wétan

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Raman Aji
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Wétan
KacamatanRaman Kalér

Raman Aji nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Raman Kalér, Kabupatén Lampung Wétan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Raman Kalér, Lampung Wétan


Gnome-home.svg