Rambah, Tanah Tumbuh, Bungo

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Rambah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténBungo
KacamatanTanah Tumbuh

Rambah nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tanah Tumbuh, Kabupatén Bungo, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Tanah Tumbuh, Bungo


Gnome-home.svg