Rambah Tampu, Laubaleng, Karo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Rambah Tampu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténKaro
KacamatanLaubaleng

Rambah Tampu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Laubaleng, Kabupatén Karo, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Laubaleng, Karo


Gnome-home.svg