Rambung Estate, Sei Rampah, Serdang Bedagai

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Rambung Estate
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanSei Rampah

Rambung Estate nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sei Rampah, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Sei Rampah, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg