Ramin, Kumpeh Ulu, Muaro Jambi

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Ramin
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMuaro Jambi
KacamatanKumpeh Ulu

Ramin nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kumpeh Ulu, Kabupatén Muaro Jambi, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Kumpeh Ulu, Muaro Jambi


Gnome-home.svg