Rampa Julu, Padang Bolak, Padang Lawas Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Rampa Julu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanPadang Bolak

Rampa Julu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Padang Bolak, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Padang Bolak, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg