Rancamaya, Cilongok, Banyumas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Rancamaya
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Banyumas
Kacamatan Cilongok

Rancamaya nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Cilongok, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg