Rancawuluh, Bulakamba, Brebes

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Rancawuluh
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Brebes
Kacamatan Bulakamba

Rancawuluh nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Bulakamba, Brebes, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]



Gnome-home.svg
  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)