Randy Pangalila

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Randy Pangalila

Randy Pangalila (gumelar di Surabaya, 19 Oktober 1990; umur 29 taun) nyaéta saurang aktor, modél iklan, sarta panyanyi katurunan Manado, Walanda, Jawa.[1][2] Randy mibanda saurang lanceuk anu ogé berprofesi minangka artis, nyaéta Inggrid Pangalila.[1] Mimiti taun 2008, Randy Pangalila diréndéngan indungna, Mama Agatha nuturkeun réality show Supermama Selebconcert usum Kahiji.[1] Nyaah, Randy sarta Mama Agatha teu junun ngahontal babak grand final sarta tersisih dina tanggal 12 Pébruari 2008.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d (id)Randy Pangalila (diaksés tanggal 29 Nopember 2011)
  2. (id)Profil dan Foto Terbaru Randy (diaksés tanggal 30 Nopember 2011)
Nulis.jpg