Rantang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas


Rantang.jpg

Rantang nyaéta panci nyusun anu diéntépkeun sangkan rékép katutup, pikeun wadah kadaharan nu miboga gagang. Éta gagang fungsina minangka pangait sarta ngagampangkeun nalika dijingjing.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (id)Rantang (diakses ping 10 Juni 2016)


Nulis.jpg