Rantau Selatan, Labuhanbatu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Rantau Selatan

Peta lokasi Kacamatan Rantau Selatan
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Labuhanbatu
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Rantau Selatan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Labuhanbatu, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Labuhanbatu Citakan:Rantau Selatan, Labuhanbatu


Nuvola filesystems folder home.png