Rantau Selatan, Labuhanbatu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rantau Selatan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.10.02
Désa/kalurahan-

Rantau Selatan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Labuhanbatu, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Labuhanbatu Citakan:Rantau Selatan, Labuhanbatu