Rawamangun, Pulo Gadung, Jakarta Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Rawamangun
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Timur
KacamatanPulo Gadung

Rawamangun nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Pulo Gadung, Kota Jakarta Timur, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg