Rayon Agsu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Ağsu
Rayon
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Agsu
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Agsu
Nagara Bandéra Azerbaijan Azerbaijan
Ibu kota Ağsu
Aréa
 • Total 1.020 km2 (390 sq mi)
Populasi (2007)
 • Total 65.900
 • Dénsitas 65/km2 (170/sq mi)
Ramatloka agsu-ih.gov.az

Agsu (Ağsu) nyaéta hiji raion di Azerbaijan beulah tengah.

Citakan:Agsu Rayon


Citakan:Azerbaijan-geo-stub