Rayon Balakan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Balakən
Pameuntasan wates internasional ti Géorgia ka Balakan
Pameuntasan wates internasional ti Géorgia ka Balakan
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Balakan
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Balakan
NagaraBandéra Azerbaijan Azerbaijan
Diadegkeun8 Agustus 1930
Ibu kotaBalakən
Lega
 • Total920 km2 (360 sq mi)
Pangeusi
 (2010)[1]
 • Total90.300
 • Kapadetan98/km2 (250/sq mi)
Kode pos
0800
Kode telepon0119

Balakan (Basa Azerbaijan: Balakən; Basa Géorgia: ბელაქანი, Belakani) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan beulah kalér-kulon. Rayon ieu wawatesan jeung Géorgia di kidul jeung kulon sarta jeung Rusia di wétan jeung kalér. Aya pameuntasan wates Azerbaijan-Géorgia di Postbina di rayon ieu.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. The State Statistical Committee of the Azerbaijan Republic

Citakan:Balakan Rayon


Citakan:Azerbaijan-geo-stub