Rayon Barda

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Bərdə
Rayon
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Barda
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Barda
Nagara Bandéra Azerbaijan Azerbaijan
Ibu kota Barda
Aréa
 • Total 960 km2 (370 sq mi)
Populasi (Sénsus 1999)
 • Total 129.600
 • Dénsitas 140/km2 (350/sq mi)
Kode pos 0900
Kode telepon 110

Barda (Bərdə) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan, kalawan ibu kotana di Barda.

Citakan:Barda Rayon