Rayon Hajigabul

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Rayon Hacıqabul
Peta Azerbaijan nujukkeun Rayon Haciqabul
Populasi (sénsus 1999): 57.944
Aréa (km2.): 1.640
Kode telepon: 0140
Ibu kota: Qazıməmməd (Kota Hacıqabul)

Hajigabul (Hacıqabul) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan.

Jalan ti Shirvan ka Rayon Hajigabul. Kota Hacıqabul (atanapi Qazıməmməd) aya di kasang tukang

Citakan:Hajigabul Rayon