Rayon Jabrayil

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Cabrayil

Jabrayil (Cəbrayıl) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Jabrayil Rayon