Rayon Jalilabad

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Pikeu kota di Apganistan, tingali Jalalabad; pikeun kota di Kirgizstan, tingali Jalal-Abad.
Rayon Jalilabad (Cəlilabad)
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Calilabad
Jalilabad rayon.jpg
Populasi (Sénsus 1999): 169.960
Aréa (km2.): 1.440
Kode telepon: 0114
Ibu kota: Cəlilabad

Jalilabad (Cəlilabad) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan. Ibu kotana nyaéta Kota Cəlilabad (ogé diéjah Jalilabad).

Citakan:Jalilabad Rayon