Rayon Julfa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rayon Julfa (Culfa)
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Julfa
Populasi (perkiraan 2006): 35.900
Aréa (km2.): 1000
Kode telepon: 0136
Ibu kota: Julfa

Julfa (Culfa) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan dina Républik Otonom Nakhchivan.

Citakan:Julfa Rayon