Rayon Neftchala

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Neftchala
Location of Neftchala
NagaraBandéra Azerbaijan Azerbaijan
Ibu kotaNeftçala
Lega
 • Total1.451 km2 (560 sq mi)
Pangeusi
 (2009)
 • Total79.600
Kode wewengkon153

Neftchala (Neftçala) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan. Rayon ieu aya di basisireun Laut Kaspia.

Citakan:Neftchala Rayon