Rayon Neftchala

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Neftchala
Rayon
Location of Neftchala
Nagara Bandéra Azerbaijan Azerbaijan
Ibu kota Neftçala
Aréa
 • Total 1.451 km2 (560 sq mi)
Populasi (2009)
 • Total 79.600
Kode wewengkon 153

Neftchala (Neftçala) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan. Rayon ieu aya di basisireun Laut Kaspia.

Citakan:Neftchala Rayon