Rayon Quba

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Peta Azerbaijan némbongkeun Rayon Quba

Quba (kawanoh ogé salaku Guba jeung Kuba) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan beulah kalér-wétan.

Galeri[édit | édit sumber]

Citakan:Quba Rayon

Coordinates: 41°22′N 48°30′E / 41.37°N 48.5°E / 41.37; 48.5Citakan:Azerbaijan-geo-stub