Rayon Quba

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Peta Azerbaijan némbongkeun Rayon Quba

Quba (kawanoh ogé salaku Guba jeung Kuba) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan beulah kalér-wétan.

Galeri[edit | edit source]

Citakan:Quba Rayon

Koordinat: 41°22′N 48°30′E / 41.37°N 48.5°E / 41.37; 48.5


Citakan:Azerbaijan-geo-stub