Rayon Quba

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Peta Azerbaijan némbongkeun Rayon Quba

Quba (kawanoh ogé salaku Guba jeung Kuba) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan beulah kalér-wétan.

Galeri[édit | édit sumber]

Citakan:Quba Rayon

Koordinat: 41°22′N 48°30′E / 41.37°N 48.5°E / 41.37; 48.5


Citakan:Azerbaijan-geo-stub