Rayon Quba

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Peta Azerbaijan némbongkeun Rayon Quba

Quba (kawanoh ogé salaku Guba jeung Kuba) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan beulah kalér-wétan.

Galeri[édit | édit sumber]

Citakan:Quba Rayon

Koordinat: 41°22′N 48°30′E / 41.37°N 48.5°E / 41.37; 48.5


Citakan:Azerbaijan-geo-stub