Rayon Sabirabad

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Sabirabad

Sabirabad nyaéta hiji rayon di Azerbaijan. Ibu kotana nyaéta Sabirabad

Citakan:Sabirabad Rayon