Rayon Sabirabad

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Sabirabad

Sabirabad nyaéta hiji rayon di Azerbaijan. Ibu kotana nyaéta Sabirabad

Citakan:Sabirabad Rayon