Rayon Sadarak

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Sadarak (beureum(.

Sadarak (Sədərək) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan dina Républik Otonom Nakhchivan.

Citakan:Sadarak Rayon