Rayon Sadarak

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Sadarak (beureum(.

Sadarak (Sədərək) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan dina Républik Otonom Nakhchivan.

Citakan:Sadarak Rayon