Rayon Sadarak

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Sadarak (beureum(.

Sadarak (Sədərək) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan dina Républik Otonom Nakhchivan.

Citakan:Sadarak Rayon