Rayon Salyan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Salyan

Salyan nyaéta hiji raion di Azerbaijan. Ibu kotana nyaéta Salyan.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Citakan:Salyan Rayon