Rayon Salyan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Salyan

Salyan nyaéta hiji raion di Azerbaijan. Ibu kotana nyaéta Salyan.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Citakan:Salyan Rayon