Rayon Samukh

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Samukh
Samux rayonu.jpg

Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Samux
Populasi (2010): 53900
Aréa (km2.): 1210
Kode telepon: 0265

Samukh (Samux) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan.

Citakan:Samukh Rayon