Rayon Shaki

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Shaki

Shaki (Şəki), (Sheki), nyaéta hiji rayon di Azerbaijan.

Citakan:Shaki Rayon