Rayon Sharur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Sharur

Sharur (Basa Azerbaijan: Şərur) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan di Républik Otonom Nakhchivan.

Citakan:Sharur Rayon