Rayon Sharur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Sharur

Sharur (Basa Azerbaijan: Şərur) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan di Républik Otonom Nakhchivan.

Citakan:Sharur Rayon