Rayon Tovuz

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Tovuz
Peta Azerbaijan némbongkeun Rayon Tovuz
Populasi: 157.000
Aréa (km².): 1.942
Ibu kota: Tovuz

Tovuz nyaéta hiji rayon di Azerbaijan.

Citakan:Tovuz Rayon