Rayon Tovuz

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tovuz
Peta Azerbaijan némbongkeun Rayon Tovuz
Populasi: 157.000
Aréa (km².): 1.942
Ibu kota: Tovuz

Tovuz nyaéta hiji rayon di Azerbaijan.

Citakan:Tovuz Rayon