Rayon Yevlakh

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Yevlax

Yevlakh (Yevlax) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan.

Citakan:Yevlakh Rayon