Rejomulyo, Metro Kidul, Metro

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Rejomulyo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMetro
KacamatanMetro Kidul

Rejomulyo nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Metro Kidul, Kota Metro, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Metro Kidul, Metro


Gnome-home.svg