Rengas Pulau, Medan Marelan, Medan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Rengas Pulau
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Marelan

Rengas Pulau nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Marelan, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Medan Marelan, Medan