Reuma

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Reuma nyaéta taneuh huma anu diingkeun sawatara lila sarta geus diwuwuhan jiga leuweung. [1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. (id)mata pencaharian suku sunda (diaksés tanggal 20 Oktober 2011)


Nulis.jpg