Rimbo Bujang, Tebo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rimbo Bujang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTebo
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri15.09.04
Désa/kalurahan-

Rimbo Bujang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tebo, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tebo Citakan:Rimbo Bujang, Tebo