Rimbo Tengah, Bungo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Rimbo Tengah

Peta lokasi Kacamatan Rimbo Tengah
Propinsi Jambi
Kabupatén Bungo
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Rimbo Tengah nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Bungo, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Bungo Citakan:Rimbo Tengah, Bungo


Nuvola filesystems folder home.png